Fényáteresztő függöny

A fényáteresztő függöny könnyű, átlátszó szövetű, lágyítja otthonunk tereit, mivel alapanyaga szórja a fényt; nappali megvílágításban megvéd a kíváncsi tekintetektől! Az egyik legjobb és leggyakrabban alkalmazott lakberendezési kiegészítő!

Csodálatos átmeneti elem - egyben az árnyékolás eszköze is - a beltéri és a kültéri lakóterek között. Fokozhatja bármely helyiség hangulatát a bejövő fény lágyításával, az ablakok keretezésével, olyan benyomást keltve, mintha a szobák magasabbak lennének. Ha az ablakok nyitva vannak, és enyhe szellő fúj, mozgása is kellemes stílusérzetet kelthet.
Nem csak ablakfüggönyként lehet használni őket. Dekorációként is megállják a helyüket akár baldachinként is!

Ezenkívül védelmet nyújthatnak otthona bútorainak, berendezési tárgyainak és padlóburkolatának azáltal, hogy megvédik őket a közvetlen rájuk eső napfény teljes erejétől.

Méretei általában 180 cm, 260 cm, 280 cm, 290 cm és 300 cm magasak, de ritkább esetekben a 120 cm, 160 cm és a 300-310-320-330 cm magasság is előfordul.

fényáteresztő függöny anyag
fényáteresztő függöny

Típusai:

Az anyagok kiválasztása Önnek sem egyszerű feladat? Szeretne hangulatos és esztétikus belső tereket, szép anyagokat otthonába, de nem boldogul az olyan szakkifejezésekkel, mint a ringli, a vitrázs, a madeira? Oldalaink átnézésével képbe kerülhet, de az elvégzendő munkát is ránk bízhatja!

Miben lehetünk segítségére?
Szakértőnk a 06 20 340-8315 számon elérhető.

Privát szféra
Ez az a kelme típus, amely a legtöbb fényt engedi át és a kilátást sem akadályozza. Tökéletes minden méretű ablakhoz, időtlen klasszikus, amelyek gyönyörűen kiegészítheti otthoni dekorációját. Átlátszatlan textíliákkal párosíthatjuk. Ez a megoldás csodálatos módja a sötétedés utáni világítás és a magánélet magas szintű szabályozásának.
Anyag, méteráru
E függönyök lágy, áramló mintázata megtöri a helyiség egyenes vonalait, tompított, légies érzést kölcsönöz az egyébként praktikus területnek. Nem csak vizuálisan vonzó, szabadon áramló, akadálytalan megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, hanem szórt árnyalatokkal is megvilágítja a szobát, lágy, megnyugtató légkört teremtve a lakók számára.
Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.