Római roló

A római (raff) roló a redőny és függöny finom keveréke, autentikus, sokoldalú és meleg hangulatot kölcsönöz a belső térnek. Megvéd a kíváncsi tekintetektől, nyitott vagy félig nyitott helyzetben a szövetnek köszönhetően megőrzi minden eleganciáját.
A római korban nedves rongyokat akasztottak az ablakokra hő behatolásának megakadályozására. Milyen ironikus, ha arra gondol, hogy ez az árnyékoló ma már vízlepergető anyagból is készülhet. Előnyei a modern megjelenésen túl, hogy kevés helyet foglal és javítja a helyiség akusztikáját.
Növeli a komfortérzetet és melegséget biztosít otthonának. Tépőzár alkalmazása miatt könnyen eltávolítható, tisztítható. Mivel sokféle színben kapható, ezért szinte bármilyen stílusú belső térhez könnyen illeszkedik. Választhat sötétítő változatot is, ami a leghatékonyabb, ha fényvédelemről van szó. Éppen ezért ideális hálószobába, dolgozó-, vagy gyerekszobába. A sötétítő anyagnak köszönhetően még a leghosszabb napokon is biztosítja a pihentető éjszakai alvás feltételeit.

 

 

raff roló anyag
róma roló

Ötletek:

Jól mutat egy vidéki stílusú enteriőrben, különösen világos, természetes színekben.

olvasó sarok ablakrolóval
Olvasó sarok:

A képen látható árnyékoló tökéletes megoldás olyan ablakokra, amin szeretnénk kilátni, pakolni a párkányra, kihasználni a teret. Az angol gyártó tökéletes kollekciókat kínál, minden helyiség hangulatossá tételéhez.
Igényes, sokrétű, különböző mintákkal színekkel.
A méretre gyártott szivacsokkal kényelmes ülőhelyet lehet kialakítani.

shallows shale római roló anyag
1.
newquay ocean római roló anyag
2.
newquay shale római roló anyag
3.
solstice mineral római roló anyag
4.
solstice wallnut római roló anyag
5.
solstice rhubarb római roló anyag
6.
vitorlás mintájú római roló
Vitorlás mintájú:

Nyaralós hangulatú helyiség, érezzük  a víz közelségét. Gyerek szobába is tökéletes választás. Szivacs illetve párnahuzatot karakteres színű kéderrel (zsinórral) paszpólozzuk, így tesszük hangulatossá és kötjük össze a színeket. 8 cm vastagságú szivacs kényelmes ülőhelyet kínál. Az ablakroló bármilyen magasságban megállítható, ahogyan a ki és belátás igényli. Minősége pamut - poliészter keverék, így alábéleljük egy krém béléssel megvédve az anyag színét.

/eucalyptus blueberry római roló anyag
1.
eucalyptus mineral római roló anyag
2.
eucalypus rhubarb római roló anyag
3.
ives ocean római roló anyag
4.
merryn ocean római roló anyag
5.
merryn shale römai roló anyag
6.
Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.