Kültéri szőnyeg

A kültéri szőnyeg kiváló és tartós padlóburkolatként szolgál terasz, tornác, erkély, kiállítási terület, kerti terek járófelületéhez. Használható babáknak  udvari játszadozáshoz, de elhelyezhető úszómedencék köré is.

Általában polipropilénből vagy poliészterből készül. Mindkét szintetikus szőnyeganyag erős és strapabíró. Kibírja a nagy terhelést és a változatos időjárási viszonyokat. Nem szívja fel a nedvességet, és penészálló, ellentétben a legtöbb természetes alapanyaggal.

Ezek az anyagok általában jól bírják a közvetlen napfényt, ami annyit jelent, hogy színe nem fakul ki gyorsan. Mivel az anyaga víztaszító, az esővíz, a hólé elfolyik, felülete megszárad anélkül, hogy rossz szag keletkezne.

Az ilyen típusú lakáskiegészítőket kifejezetten úgy tervezték, hogy közvetlenül betonra vagy más padlóra helyezzék vagy ragasszák. A különféle mintáknak köszönhetően, viszonylag könnyen felszerelhető, nagyon kevés karbantartást igényel, és használhatóbbá teheti a külső teret.

kültéri szőnyeg
kültéri szőnyegek

Termékeink:

A kültéri kollekciónk legtöbb darabja UV álló, penész gátló, sőt már újrahasznosított PET palackból is készülhet. Méretre gyárthatóakat is talál választékunkban. Színben, minőségben megfelelőt, hogy terasza is sugallja a ház eleganciáját.

 

eden kültéri szőnyeg
EDEN kollekció:

Kollekciónkkal lehetőséget adunk Önnek, hogy gördülékeny átmenetet teremtsen a beltér és a szabadtér között.
A strapabíró és gyorsan száradó szálakból készült, puritánul elegáns szőnyegek családias hangulatot teremtenek teraszokon, kertekben és exkluzív medence területeken.
Mind esztétikailag, mind funkcionálisan tökéletes megoldás.

sands kültéri szőnyegsands
sands 170 kültéri szőnyegsands 170
sands 693 kültéri szőnyegsands 693
lodge 027 kültéri szőnyeglodge 027
paradise kültéri szőnyegparadise
zoom kültéri szőnyegzoom
paradise kültéri szőnyeg
PARADISE kollekció:

7 harmonikusan összehangolt, modern színárnyalatban kaphatóak, így könnyen illeszthetőek bármilyen árnyalatú párnákkal, bútorokkal.
Az elnyűhetetlen polipropilénből készült termékeink alakja és mérete szabadon választható.
Klóros- és tengervízzel szemben színtartóak, káros és allergén anyagoktól mentesek.

brighton kültéri szőnyegbrighton
amazzonia kültéri szőnyegamazzonia
jungle mood  kültéri szőnyegjungle mood
calypso kültéri szőnyegcalypso
zoe 518 kültéri szőnyeg
zoe 518
kültéri szőnyeg
zoe 512
Csúszásgátló
Nem csak a szabványos gumiszőnyeg tartozik ebbe a kategóriába. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a jellemzőket, amiket figyelembe kell venni kiválasztásakor.

- Texturált felület, ami növelik a biztonságot érdes felületi kialakításával.
- A vízelvezető lyukak megakadályozzák, hogy a folyadékok és törmelékek csúszás- vagy elbotlásveszélyt okozzanak.
- A lángálló és véd a csúszásveszélytől, ami  létfontosságú pl. szabadtéri konyhákban.
- A csúszásmentes padlószőnyegek kiválóan ellenállnak az olajoknak, vegyszereknek és zsíroknak.

Fő az összhang

A kerti bútorok unalmas kialakításúak, kiegészítők nélkül. A megfelelő kiegészítő megadja a területnek azt az "ejha" tényezőt, amelyet annyira szeretni fog. A trükk az, hogy jól hangolja  össze a szőnyegét a külső térrel és a dekorációval. Ha van egy nagy, nyitott erkélye, játszhat a méretekkel, színekkel, formákkal, textúrákkal, így a tér átgondolt kialakítású lesz. Elegánsabb hatást érünk el, ha színekben és minőségben harmonizáló szőnyegeket helyezünk el kül-, és beltérben egyaránt. Mivel nem csak a belső tér kényelmét biztosítja, segíti az összhang megteremtését a kertben, napozásra csábít vagy beszélgetésre, így még jobban élvezheti erkélyét.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.