Rúdkarnis

A rúdkarnis, minden lakásba bepasszítható. Légies, modern, elegáns és art decos kivitelben is kapható.
Szimpla változata elegendő, ha csak egy rétegű függönyt tesz fel, a kétsorosra akkor van szükség, ha függöny és sötétítő használatát egyaránt tervezi.
Négyféle méretben kapható, 160, 200, 240 és 300 cm. Mennyezeti távtartóval és oldalfali rögzítéssel  is szerelhető. Az általunk forgalmazott fém függönytartók
színe lehet matt króm, nikkel/acél, antik arany és ónix.
Használhatjuk ringlis megoldással, bújtatósan ráhúzhatjuk a függönyt, karikák használatával, vagy a nútos karnisnál a rúdba van becsúsztatva a görgő.
200 cm hosszúság felett, 3 db távtartó alkalmazása ajánlott.
Ezeknek a karnisokanak a végzáró elemei adják meg az különlegességet, eleganciát, hiszen az a  látható dísze. Tetszőleges hosszúságra vágható, toldó elemmel egészíthető ki. (ilyenkor távtartó használata ajánlott)
Termékeink: acél alapanyagú könnyű illetve közepesen könnyű függönyhöz, dekorhoz ajánlott. Elhelyezhetőek oldalfalra, mennyezetre és két fal közé is.

fém rúdkarnis
rúdkarnis

Termékek:

Acél rúdkarnisok könnyű illetve közepesen könnyű függönyhöz , dekorhoz ajánlott. Szerelhetőek oldalfalra, mennyezetre és két fal közé.

rúdkarnis referencia
Nútos változat:

A megszokott karikák helyett csúszkás megoldással készült, igazán elegáns darab.
A rúdon kialakított hosszanti nútba szalad a görgő.
Praktikus megoldás, a távtartó konzol nem akadályozza a függöny mozgatását, hiszen felülről tögzíti a rúdat a konzol. Ebben az esetben maradhat 1 darabba a függöny, nem szükséges szétvágni az oldalra húzás miatt.

mennyezeti rúdkarnis
Plafonra szerelt:

Az antikolt, dupla karnist a mennyezetre rögzíthetjük. Radiátor elé, hosszú függöny esetén nem tehető oldalfalra, mert nincs 20 cm távtartó. Ezzel a felszerelési móddal viszont masszív, biztonságos megoldást kínálunk.
Gipszkartonba is fúrható, hozzá ajánlott tiplivel.

dupla rúdkarnis
Dupla:

Ónix színű,, duplasoros kivitelben, igényes swarovski krisrállyal díszitett végzáróval, mely ennek a megoldásnak az ékessége. Modern szolid formájú, mégis igényes, elegáns.
Szimpla illetve dupla változatban is megvásárolható.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.