Vitrázs függöny

A vitrázs függöny tökéletesek, személyre szabott, egyedi megjelenést kölcsönöz lakóterének, valamint biztosítja, hogy konyhája hívogató hely legyen az emberek számára. Alapanyaga gyakran olyan csipke, amit először Madeira szigetén készítettek. Ez a fényáteresztő, hímzett textília minél több mintázattal készül, annál drágább. Alapanyagául a len, a és a pamut szolgált, napjainkban pedig a szintetikus, kevert szálú méteráru is.
Leggyakoribb változatai a hímzett batiszt és voile valamint sable (szablé) és jacquard konyha függönyök.

Romantikus stílusa egyrészt a hímzés gyönyörű és bonyolult formatervezésének, másrészt a vitrászrúdra függesztett kelme dús hullámainak és színeinek köszönhető. A rúd rögzítése az ablak keretére kerül, annak felső vagy alső harmadára, esetleg mindkét helyre, így nem teljes ablakot borítja be, csupán annak egy részét, a felét vagy harmadát. A rudat fixálhatja csavarozással, ragasztással, pattintással vagy öntapadós megoldással. Ezt a rövid ablakfüggönyt a rúdra ringlikkel, (fülecskékkel) vagy bújtatóval telepíthetjük.

 

madeira vitrázs függöny anyag
vitrázs függöny

Termékeink:

Ablakformára tekintet nélkül rendelhet tőlünk méretre készült ablakfüggönyöket felszerelve, lakberendezési tanácsadással. Különböző árfekvésű alapanyadokból, az olcsótól az elegánsig!

füles vitrázs függöny konyhába
Füles ablakfüggöny konyhába:

Len alapanyagú, egyszínű, piros anyaggal paszpólozva, szegélyezve. Ettől lesz különleges, és nem sok. Méretre gyártva. Kávéházi rúdra rögzítve

csipke aljú vitrázs függöny anyag
1.
forró kávé mintás vitrázs függöny anyag
2.
hullám mintás vitrázs függöny anyag
3.
madeiira vitrázs függöny anyag
4.
organza vitrázs  függöny anyag
5.
sajó vitrázs függöny anyag
6.
színes virágos vitrázs üggöny
Méretre gyátott ablakfüggöny:

Klasszikus konyhai ablakdekoráció, kockás dekoranyagból varrva a bújtató, ugyanebből a családból székpárna, asztalterítő is készíthető.
Szolíd, rejtett rúdra rögzítve.

cherry vitrázs függöny anyag
1.
fehér madeira vitrázs függöny anyag
2.
hímzett madeira vitrázs függöny anyag
3.
hímzett vitrázs függöny anyag
4.
levendula mintás vitrázs függöny anyag
5.
virág mintás vitrázs függöny anyag
6.
Konyhába:

Kiválasztásakor ajánlatos több, fontos szempontra figyelni. Ilyenek a következők:
Forma és divat: rövid vagy hosszú, egyszeres vagy dupla.
Szín: klasszikus fehér vagy színes.
Könnyű kezelhetőség:  könnyen tisztítható, többféle méretben vásárolható.
E fehér, konyhai díszfüggönyök kombinálhatóak más lakástextillel, pl: asztalterítőkkel, szalvétákkal. Ez egyszerű módja annak, hogy a konyha stílusban is egyöntetű legyen. Modern, klasszikus, rusztikus, vintage hangulatú konyhákban egyaránt jól mutatnak.

Méteráru:

Nagy választékban kapható, 30, 45, 60, 90 cm magasságban, vagy méretre varrjuk, különböző paszpólozásokkal, fülekkel díszítve. Legolcsóbb a jaquard, legdrágább a csipke illetve  a gazdagon hímzett madeira.

Méretben ami kapható, gyárilag kialakítva a rúd helye, varratás esetén saját anyagából bújtatósan, fülekkel vagy vitrázsos behúzó szalaggal oldható meg. Sok ötletes. hangulatos mintával kapható, levendulás, virágos, kávébögrés, csipkésen - gazdagon, vagy szolidan hímezve.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.