Fa karnis

A fa karnis természetes megjelenésű, nem vált ki allergiás reakciót valamint sokféle stílushoz illeszkedik. A világos vagy természetes felületű az egyszerűhöz, a mahagóni vagy cseresznye jól kiegészíti az ázsiai dekorációt. Nagyszerű abban az esetben is, ha rusztikus stílusban rendezte be otthonát. Soha nem megy ki a divatból, mivel nemes alapanyaga elegáns megjelenést kölcsönöz számára.

Kombinálhatja őket bármilyen bútorral vagy díszítő elemmel, amely a szobában vagy a nappaliban van és így érheti el a kívánt dekorációs hatást. Ha az árnyalatok  és színek kontrasztjait keresi, a sötét tónusú fából készült függönykarnis világos színárnyalatú függönyökkel kombinálhatja, ízlése szerint díszítve otthona helyiségeit.

Az előnyökön túl van néhány hátulütője is. A nehezebb függönyök miatt a rúd megcsavarodhat és elpattanhat. Ráadásul az idők folyamán ez az alapanyag könnyen karcolódhat és az újralakkozás komoly gondot jelenthet, így jelentősen veszíthet eleganciájából. Fordítson figyelmet arra, hogy olyan helyiségbe, ahol gyakori a vízpára a deformálódás hamarabb megjelenhet.

 

fa függönykarnis
fa karnis

Termékek:

Igény esetén egyedi méretre is legyártjuk e függönytartókat.

fa karnis referencia
Referencia:


Díszített mahagóni karnistokot gyártottunk ebbe  a lakásba. Fontos volt, hogy ne legyen sok árnyalat. Így könnyen dekorálható modern króm kiegészítőkkel.
Alumínium sínrendszert szereltünk bele, húzószerkezettel működtetve.  Így kényelmesen mozgatható a 3 méteres függönytartón lévő textil.

fa karnis rúd
Szimpla:

A különböző faáruból készült karnisok háttérbe szorultak, a szinterezett fémek miatt. Masszívabbak, könnyebben kezelhetőek.
Ennek ellenére forgalmazzunk 120, 140, 160, 200, 240, 320 cm méret hosszűságban, szimpla vagy kétsoros kivitelben. Kapható fehér, natúr tölgy, dió, cseresznye és fenyő színben.

íves fa karnis
Íves:

Modern karnistakaró tok, a rudak és a karikák alapanyaga megegyezik. Igazi kézimunkának számít. Igény szerinti színekre pácolható. Könnyű függönyt és sötétítőt ajánlott választani ezekre a függönytartókra. Nagy súly hatására eldeformálódhatnak, eltörhetnek.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.