Fém karnis

A fém karnis  egy kör vagy téglalap keresztmetszetű, fémből készült, mely a rúd mindkét végén végsapkákkal (záró elemekkel) van ellátva. Általában a falhoz, ritkábban a mennyezethez, az ablakokhoz rögzíthető.
Nyilvánvalóan a könnyű függönyökhöz (taft, selyem) inkább vékonyabb, a nehézhez (bársony, zsenilia, stb) nagyobb átmérőjű függönykarnis a tökéletes választás. Ha kétségei vannak, használjon egy 28 mm-es átmérőjűt, amely könnyedén megfelelő minden típusú függönyhöz.
A kovácsoltvasból készültek alkalmasak szokatlan alakú valamint nagy méretű ablakokhoz.
A metálos függönytartók iránt a közelmúltban különösen nagy kereslet mutatkozott. Ennek egyik oka a tartósságuk. Hosszú ideig ellenállnak a deformációnak. Speciális anyagokkal vannak bevonva, amelyek megvédik a különféle mechanikai sérülésektől, a korróziótól illetve az elszineződéstől, így minden helyiségben megfelelő választást jelentenek.
E termékek széles szín-, stílus- és méretválasztéka lehetőséget kínál az azonos stílusú modellek kiválasztására bármilyen rögzítéssel. Üzleteinkben szett formában is értékesítjük.

 fém függönykarnis
fém karnis

Termékek:

Végiggondolt formatervezéssel, designos kivitelezéssel készültek az acél rúdkarnisok, szálcsíszolt  illetve színterezett alumínium függönytartók.

fém karnis referencia
Referencia:

Dupla soros, oldalfali rúdkarnis.
Masszív, 25 mm vastagsággal, modern távtartó konzollal gyártva.
Méretei 160, 200, 240 és 300 cm. Méretre vághatók. Fő eleme ezeknek a tartó-szerkezeteknek a végzáró, ami jelentős díszítő funkcióval bír, ahogy az a képen is jól látható.

előlapos fém karnis
Előlapos:

Duplasoros függönytartó, mennyezetre, és oldalfalra is szerelhető. Anyaga fémötvözet.
6 méterig méretre gyártjuk, kézi illetve zsinóros mozgatás is megoldható.
Színei igazán modernek, letisztultak. Fehér, szatén, ezüst, arany, matt bronz, antracit, tölgy és dió színekben forgalmazzuk.

motoros fém karnis
Motoros:

Dupla és szimpla kivitelezéssel, oldalfali vagy mennyezeti szereléssel rendelhető.
Motor jobb vagy bal oldalon is lehet, villanyszerelővel egyeztetve. A függönyt tartó szerkezet magasságába kell kiállni az árammal.
Akár 50 kg súlyt is elbír a motor. Húzószerkezet egy irányba, középre vagy két oldalra is húzhatja függönyeinket. Kialakítható kapcsolóval, távirányítóval, vagy okos rendszerre köthető.
Akár római roló is működhet motoros megoldással.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.