Gyerek tapéta

A gyerek tapéta játékosságot, könnyedséget és vidámságot sugall. Akár fiús, akár lányos stílusút keres, a cél, hogy a csemete jól érezzze magát a számára készült környezetben.

Természetüknél fogva a gyermekeink fantáziadúsak, kreatívak és élettel teliek, ezért teljesen logikus, hogy a gyerekeknek készült fali dekoráció tele legyen élénk színekkel és energiával. A vadon élő állatok jeleneteitől kezdve a kedvenc sportjaikig vagy a repülőkig most könnyebb a választás, mint valaha, hogy gyermeke hálószobáját a legmerészebb álmaikat is felülmúló, játékos környezetté alakítsa.
Tapétáink tökéletes kiegészítői minden gyermek hálószobájának, játszószobájának vagy óvodájának, mivel mindegyik élénk színekkel és izgalmas jelenetekkel rendelkezik, amelyek elszabadulnak a képzeletében.

 Ösztönözze fejlődő elméjüket ötletes tapétatervekkel. Teremtsen biztonságérzetet az alvó állatokat ábrázoló mintákkal, vagy inspirálja fantáziájukat képzeletbeli élőlényekkel!

 

gyerek tapéta fiúknak
gyerek tapéta

Termékeink:

Szórakoztató, kiváló minőségű játszószoba és gyerekszoba tapétaterveink kiterjedt gyűjteménye segít minden szülőnek, aki ötleteket keres.

autós gyerek tapéta
Ötletek fiúknak:

Modern fiú szoba tapétatervek különböző sémákhoz és stílusokhoz. Hozzon létre stílusos és fiús megjelenésű belső teret bármelyik, az itt látható tapétamintánkkal, vagy válasszon kék, szürke színsémát egy tipikusabb fiúszoba kialakításhoz. A legtöbb dizájn színei személyre szabhatóak, így ha lát valamit, ami tetszik, de a szín nem megfelelő - csak vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk életre kelteni elképzelését!

farmos gyerek tapéta fiúknakfarmos
nagyvárosos gyerek tapéta fiúknaknagyvárosos
gördeszkás gyerek tapéta fiúknakgördeszkás
repülős gyerek tapéta fiúknakrepülős
repülőgépes gyerek tapéta fiúknakrepülőgépes
állatos gyerek tapéta fiúknakállatos
Khroma Pony sand gyerek tapéta
Khroma Pony sand:

Hozzon létre egy varázslatos mesebeli hátteret. Legyen szó fiúról vagy lányról, gyermeknek tervezett falburkolataink széles választékában biztosan megtalálja azt, amit a kicsi imádni fog. Alkalmazásuk egyszerű és tökéletes módja annak, hogy stílusossá és szórakoztatóvá varázsolják a gyerekszobát.
Találja meg azt a mintát, amelyet a lurkó imádni fog!

khroma-001 arona gyerek tapétakhroma-001 arona
khroma-003 coral gyerek tapétakhroma-003 coral
khroma-004 amber gyerek tapétakhroma-004 amber
khroma-101 aro gyerek tapétakhroma-101 aro
khroma-103 san gyerek tapétakhroma-103 san
khroma-105 teal gyerek tapétakhroma-105 teal
babaszoba tapéta
Babaszobába:

Ki tud ellenállni ezeknek az aranyos, bolyhos bárányoknak, kedves unikornisoknak? Számold meg mindegyiket a hálószobád falán, és aludj édes álmokkal teli éjszakát.
Hozzon létre egy varázslatos mesebeli hátteret a csöppség kedvenc mesefiguráival, ahol örömmel tölthetik el lefekvés előtti rutinjukat: a kedvenc rajzfilmfiguráikat bemutató dizájnoktól kezdve az egyszarvúakig, a tökéletes maciig.

bárányos babaszoba tapétabárányos
oroszlános babaszoba tapétaoroszlános
elefántos babaszoba tapétaelefántos
macis babaszoba tapétamacis
unikornisos babaszoba tapétaunikornisos
pillangós babaszoba tapetapillangós
Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.