Ringlis függöny

A ringlis függöny nagy fűzőlyukakkal rendelkezik a szövet felső részén, amelyet gyűrűvel erősítenek meg. Ez az aprócska kellék lehetővé teszi a textília könnyű mozgatását a karnison. Különösen népszerű a kortárs vagy modern stílusú otthonokban. További előnye, hogy beltéren kültéren egyaránt alkalmazható és további függesztőelemeket nem igényel.
A ringlik stabilitásuknak köszönhetően jól meghatározott, egyenletes redőket adnak.

A gyűrűk többféle anyagból készülnek és hozzájárulnak a végső megjelenéshez. A fémes felületek, például a sárgaréz, a nikkel, a bronz és az ezüst népszerűek. A műanyagok többféle színben és kivitelben kaphatók. Színeit a függönyszövethez illesztheti, vagy kreatív lehet a többszínű és mintás ringlikkel szórakoztató összhatás kialakítás érdekében.
 

Amennyiben ezt a megoldást alkalmazza, ügyeljen arra, hogy stílusos rudakkal párosítsa a taxtíliát, amelyek hozzájárulnak az általános megjelenéséhez. A fa, a sárgaréz és az akril csak néhány a sok rúdanyag közül, amelyek kiegészítik a gyűrűs ablakfüggönyöket.

 

ringlis függöny anyag
ringlis sotétítő függöny

Ötletek:

A gyűrűs - karikás  megoldás bármilyen lakás stílusához illeszthető.

kör mintás rinlis függöny
Lazaság:

Nyaralóba megengedett ez a színkavalkád. Hangulatos, színes, bátor. Rolóval megoldható a kis ablakok sötétítése. Vászon anyagainkat magas hőfokon kivasaljuk varrás előtt, mivel mosás után összemennek. Ajánlott jó mosószert használni, ami nem fakítja ki, mivel festett anyagokról beszélünk. Ha szeretné, hogy sokáig élénk színűek legyenek, bízza a tisztítást szakemberre.

burgundi kör mintás ringlis függöny anyag
1.
lime ringlis függöny anyah
2.
narancs-kék ringlis függöny anyag
3.
sötétklk-sárga ringlis függöny anyag
4.
zöld-kék ringlis függöny anyag
5.
sötétszürke ringlis függöny anyag
6.
farmer kék ringlis függöny
Farmer kék:

Kovácsoltvas karnisra rögzítettük a karikás sötétítőket. A 10 éves fiatalember  alapfüggönye  egy  hajókötél mintás vászon. Kihasználható a párkány, a római rolót addig engedi le, ameddig szimpatikus, és megakadályozza a napközbeni belátást.  Sötétítőnek farmer kék dimout anyagot használtunk.

lipstick ringlis függöny anyag
1.
len ringlis függöny anyag
2.
ice blue ringlis függöny anyag
3.
gold ringlis függöny anyag
6.
fire ringlis függöny anyag
5.
forest ringlis függöny anyag
6.
Készítése:

1. Az első fontos lépés a pontos méretvétel.

2. Bőség kiszámítása, az anyag szélessége alapján.

3. Válasszon karnishoz és kiegészítőkhöz jól illő karikákat.

A karikák száma páros kell, hogy legyen. Ajánlott szaküzletben megvarratni, hogy a lehető leg
látványosabb végeredményt kapjuk.

Behúzó szalag:
Ha ráncoló szalagos megoldást használ a függönyökön, a hullámok (redők) létrehozása könnyebbé válik. Az ilyen speciális szalagon áthaladó zsinór húzásakor összeráncolja az anyagot. Miután a pertlit a kelméhez varrta, és a zsinórt meghúzta, az ablakfüggönye azonnal a kívánt módon válik redőzötté. Varrjon rá olyan áttetsző behúzót a vékony ablakfüggönyökre, amely nem lesz látható az anyagon keresztül. Vásároljon olyan merevítő pertlit, mely illik a karikákhoz és az anyagnak szép tartást kölcsönöz. Kérje hozzá kollégáink segítségét.
Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.