Függönyvarrás

Függönyvarrás minőségét saját varrodánk, pontosságunk, 25 éves szakmai tapasztalatunk, igényes kellékválasztásunk és elégedett ügyfelek hosszű sora garantálja! Hosszú ideje készítünk belsőépítészeti projekteket, a legegyszerűbbtől (néhány ablakdekorációtól), a grandiózusabbig, kastélyszállók számára. Személyre szabott tanácsot adunk a dekorációs részhez (anyagválasztás, szín, kivitel), de a műszaki elemekhez, sínekhez, rudakhoz, kiegészítőkhöz is, és a kivitelezésről is gondoskodunk. Figyelembe vesszük az Ön ízlését, a meglévő bútorokat, a ház építészetét, a történelmi környezetet és az esetleges technikai korlátokat. Ugyanazokat a szöveteket, síneket, rudakat és paszományokat kínáljuk, mint amilyeneket ügyfeleink otthonában szerelünk fel. Lépjen kapcsolatba velünk, majd egyszerűen válassza ki a kedvenc anyagát és a függönyök típusát, majd adja meg az ablakok paramétereit és jelezze, ha a nyílászárói közül valamelyik boltíves, vagy ferde. Mi kiszámoljuk a kívánt anyagmennyiséget Ettől kezdve a függöny készítés minden további mozzanatát ránk bízhatja.
Helyszíni felmérés is megoldható, amit időpont egyeztetés előz meg. Ez esetben nem csak az épület felmérésére kerül sor, de szövetmintáink közül is választhat, így gyorsítva meg a függönyözés folyamatát!

függöny készítés
függönyvarrás

Referenciák:

Több, mint 25 év alatt, rengeteg magánlakást, panziót, villát, kastélyszállót, közületi helyiséget függönyöztünk, lakberendeztünk.

függönyvarrás referemcia: iroda
függönyvarrás referencia: érdi magánlakás
 
függönyvarrás referencia háló szoba
függönyvarrás referencia: érdi lakás

Segíthetünk döntése meghozatalában?
Szaktanácsadás a 06 20 340-8315 számon.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.