Függönyvarrás

Függönyvarrás minőségét saját varrodánk, pontosságunk, 25 éves szakmai tapasztalatunk, igényes kellékválasztásunk és elégedett ügyfelek hosszű sora garantálja! Hosszú ideje készítünk belsőépítészeti projekteket, a legegyszerűbbtől (néhány ablakdekorációtól), a grandiózusabbig, kastélyszállók számára. Személyre szabott tanácsot adunk a dekorációs részhez (anyagválasztás, szín, kivitel), de a műszaki elemekhez, sínekhez, rudakhoz, kiegészítőkhöz is, és a kivitelezésről is gondoskodunk. Figyelembe vesszük az Ön ízlését, a meglévő bútorokat, a ház építészetét, a történelmi környezetet és az esetleges technikai korlátokat. Ugyanazokat a szöveteket, síneket, rudakat és paszományokat kínáljuk, mint amilyeneket ügyfeleink otthonában szerelünk fel. Lépjen kapcsolatba velünk, majd egyszerűen válassza ki a kedvenc anyagát és a függönyök típusát, majd adja meg az ablakok paramétereit és jelezze, ha a nyílászárói közül valamelyik boltíves, vagy ferde. Mi kiszámoljuk a kívánt anyagmennyiséget Ettől kezdve a függöny készítés minden további mozzanatát ránk bízhatja.
Ha szeretné, hogy a helyszínen mérjük fel a függönyözésre szánt épületet, időpont egyeztetést követően ez is megoldható, sőt ilyenkor szövetmintákat is viszünk magunkkal, a választást megkönnyítendő.

függöny készítés
függönyvarrás

Referenciák:

Több, mint 25 év alatt, rengeteg magánlakást, panziót, villát, kastélyszállót, közületi helyiséget függönyöztünk, lakberendeztünk.

függönyvarrás referemcia: iroda
függönyvarrás referencia: érdi magánlakás
 
függönyvarrás referencia háló szoba
függönyvarrás referencia: érdi lakás

Segítségre van szüksége?
Szakértői tanácsért hívja a 06 20 340-8315 telefonszámot.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.