Modern szőnyegek

A modern szőnyegek - mint meghatározó dekorációs elemek - segítenek abban, hogy otthona kortárs és innovatív hatást keltsen. Korszerű anyagokból készülnek, elegánsak, könnyen karbantarthatóak és kényelmessé teszik életünket. Textúrájukat, mintáikat és trendi színeiket folyamatos megújulás jellemzi.

Leggyakrabban használt motívumai a geometrikus rajzok, a virágdíszítés vagy az absztrakt és nagyon színes (színátmenetes) minta,  amely segít az élettel teli szobák kialakításában.

Ami a színt illeti, a legkelendőbbek a világos színűek, északi hangulatúak, bár minden az otthon stílusától függ. Amellett, hogy színt és eleganciát adnak belső tereinek, meleget, kényelmet és jó közérzetet biztosítanak. Mindannyian szeretjük érezni a lábunk alatt azt a puha és bolyhos anyagot, amely elkerüli a talajjal való közvetlen érintkezést. Egy szigetelőréteg, amely megvédi a padlót és a rajtuk naponta sétáló embereket a szélsőséges hőmérsékletektől és az alsóbb emeletekről vagy az utcáról érkező zajtól.

modern szőnyeg minta
modern szőnyeg

Termékeink:

Több termékünhöz lehet kérni különböző oldalszegést. Cérna, alcante bordűr, bőr műbőr, rojt megoldással! Általános méretek: 80 x 150, 120 x170, 170 x 230, 200x 290, de gyártatunk is modern színekkel mintával, akár 400 x 600 méretben is.

chrome-petrol modern szőnyeg
CHROME-PETROL:

A kreativitás és a kivitelezés tökéletes keverékét, dizájn és textúra tűzijátékát kínálja.
Ez az izgalmasan egyedi kollekció a természetes fény spektrumának sokféleségét megragadja, és lenyűgöző intenzitású szőnyegalkotásokká alakítja. A kézzel szőtt alkotások finoman árnyalt színátmenetekkel és kifinomult folyamatokkal ejtenek ámulatba.

chrome-stripe modern szőnyegchrome-stripe
eaton modern szőnyegeaton
chrome-latte modern szőnyegchrome-latte
muchroom modern szőnyegmuchroom
mantra-grey modern szőnyegmantra-grey
mantra-pear modern szőnyegmantra-pear
diamond cream modern szőnyeg
DIAMOND CREAM:

A STEP a jó munka- és életkörülményeket, a méltányos béreket, a gyermekmunka tilalmát és a kézzel készített padlóburkolatok környezetbarát gyártását jelenti. A címke megkülönbözteti azokat a kereskedőket, akik elkötelezettek a tisztességes kereskedelem mellett, teljes termékkínálatukkal. Független ellenőrök ellenőrzik a méltányos kereskedelem előírásainak való megfelelést, és javító intézkedéseket kezdeményeznek.

historia modern szőnyeghistoria
tuscany-amethyst modern szőnyegtuscany-amethyst
tuscany-lazulite modern szőnyegtuscany-lazulite
coral modern szőnyegcoral
 
darcy modern szőnyegdarcy
cha-cha modern szőnyeg
cha-cha
Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.