Organza függöny

Az organza függöny anyaga szokatlanul szép, könnyű, selyemből, poliészterből vagy viszkózból készül, speciális, kétszálas csavarási technológiával. Rendkívül széles választékban kapható és itt nem csak  színválasztékról van szó. Matt és fényes, mintás vagy sima, nyomott, perforált, flitterekkel díszített stb változata egyaránt átlátszó, fényes, nagyon finom és ragyogó – ezért alkalmas belső terek dekorálására is.

Típusai közül egyik pl. a félorganza, mely az eredeti anyag merevségét hivatott ellensúlyozni. Tapintása puhább, mint az eredeti textilé, lágyabb esésű, azonban a voile mattságával szemben nem túl hivalkodó, selymes fénnyel rendelkezik. Szövése során az egyik szálirány organzát, a másik voile anyagot tartalmaz.

A másik típus, amit cégünk forgalmaz, az úgynevezett maratott. Ebben az esetben az alapanyagra egy speciális kémiai eljárással mintákat visznek fel. A végeredmény egy igen tartós, kopásálló, az erős napfény színtompító hatásának is ellenálló textília, ami könnyen kezelhető.

organza függöny anyag
organza függöny

Termékeink:

Legáttetszőbb alapanyag, a legsötétebb színek esetében is jól átlátni. Egyik legnépszerübb kelme áttetszősége, vékonysága, könnyűsége, fényessége, légiessége miatt.

minta nélküli organza függöny
Minta nélküli:

Egyszínű változat, több száz színben, és minőségben. Bárhová passzítható, szolid, elegáns darab a világos színeivel. Képen 2,5 közepes bőséggel van elkészítve. 290- 300 cm magasságban, 100 % pol. Sötétebb színei is áttetszőek, de karaktersége miatt sok lehet a szobában. Érdemes egyszerre tervezni a szőnyeg kivitelezést a tapétával, kárpittal. Stílusában így lesz igazán egységes a szoba.

acél kék organza függöny anyag
1.
barna organza függöny anyag
2.
kék organza függöny anyag
3.
lila organza függöny anyag
4.
piros organza függöny anyag
5.
zöld organza függöny anyag
6.
modern maratott organza függöny
Modern mintás:

Fotón a Neox fantázia nevű textil. 60 % poliészter- 40 % viszkóz. 3 árnyalatban kapható: krém, bronz, és szürke. 295 cm magas, újszerű mintával, nagyon mutatós rolónak, lapfüggönynek.
1, 2, 4, 6 fotók - egyszínű organzk.
3, 5 - Cristal nevű - 100 % polészter, hímzett.
140 cm széles, 3 árnyalatban, krém, bronz és szürke, 30 fokon mosható exkluzív darab.

modern organza függöny anyag
1.
krém organza függöny anyag
2.
grafit organza függöny anyag
3.
csíkos organza függöny anyag
4.
bronz organza függöny anyag
5.
bordó organza függöny anyag
6.
Mosása:

A kézimosás nem javasolt, mivel megtörnek az alapanyag szálai.
Mosógépbe 30-40o C fokon, kímélő programon, 400 fordulatos centrifugázással tisztítható.
Színes textíliákhoz ajánlott, folyékony, finom mosószer alkalmazásával. Színfogó  kendő használata ajánlott. Az öblítőszereket kerüljük. A mosógép leállta után akasszuk rögtön a helyére és mindig egyesével kerüljenek mosásba a drapériák!
 

Vasalása:

1. lépés: Állítsa a vasalót a szöveten ajánlott 1-es vagy 2-es fokozatra.
2. lépés: Terítse le az anyagot a vasalódeszkára ás enyhe gőzöléssel simítsa át.
3. lépés: A helyére függesztett anyagot, ígény esetán kis, kézi vasalóval a helyén átgőzölni.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.