Dekor függöny

A dekor függöny egyetlen funkcióval rendelkezik, ami maga a díszítés.  Kiválasztása még sem olyan egyszerű, mint gondolná! Ha a cél pusztán díszítés, akkor minden a stíluson múlik. Ezért a kiválasztás szempontjait alapvetően a színek és a minták határozzák meg.

Ha párnái, a dekorációs kiegészítői mintázottak, érdemesebb a sima alapanyagot választani a harmonikus megjelenítés érdekében, és nem terhelni túl a helyiséget. Ha viszont a burkolatok, kiegészítők többnyire egyszínűek, válasszunk olyan mintás ablakfüggönyöket, amelyek feldobják a helyiséget, és melegebbé teszik.
Klasszikus stílusú, világos helyiséghez ajálatunk a minta nélküli, halvány ablakfüggöny, amely lehet homok színű vagy a szürke valamely világos árnyalata. A világos fabútorokhoz és a rusztikus vidéki ház hangulatának felerősítéséhez válasszon bézs színű, fehér kockás alapanyagot, így a családias hangulat garantált!
Az enteriőr többi részéhez illeszkedő szövetek és színek kialakítása mellett fontos, hogy olyan anyagot válasszunk, amely kiemeli az ablakot és meleget ad a környezetnek.

 

dekor függöny anyag
dekor függöny

Ötletek:

Pasztel színekkel játszva, világos, tágas benyomást keltünk. Ezek a textíliák egyedi ablakdekorációt
eredményeznek.

krém színű dekor függöny
Krém színű:

140 cm széles kelme, közepes árfekvésű. 2,5 bőségű, tölcsér formájú behúzószalaggal készül. Fehér bélésanyaggal bélelve,amely megvédi a napfény károsító hatásától. Az oldalszegésbe ólom nehezéket, azaz súlyt teszünk, ami szép tartást eredményez.

chalk dekor függöny anyag
1.
gilded dekor függöny anyag
2.
rose quartz dekor függöny anyag
3.
stonewash dekor függöny anyag
4.
sterling dekor függöny anyag
5.
mineral dekor függöny anyag
6.
klasszikus dekor függöny
Klasszikus - modern ötvözete:

Mintás, színes sálak tavaszias hangulatot árasztanak. Az angol gyártó kollekciókat tervez, aminek eredményképpen különböző minták egyszínű anyagokkal társíthatóak. Ezekben a katalógusokban a bútorszövettől a pamut anyagig minden megtalálható.
 

lila dekor függöny anyag
1.
piros dekor függöny anyag
2.
narancs dekor függöny anyag
3.
sárga dekor függöny anyag
4.
szürke dekor függöny anyag
5.
kék dekor függöny anyag
6.
Anyaga
Többféle függönyszövet közül választhatunk, amelyek kombinálják a színeket, a mintákat és a textúrákat, így ön kreatív lehet a környezetéhez legjobban illő kelme kiválasztásánál. Az olyan részletek, mint a jó esés, a megfelelő textúra és a helyigénynek megfelelő kialakítás, elengedhetetlenek.
Nappaliba
A kárpit, a szőnyegek és az ablakfüggönyök kellemes és elegáns hatást keltenek egy adott helyiségben. Különösen fontosak a ház legreprezentatívabb helyiségének kialakításában.  Ajánljuk a halvány árnyalatú, mintázott alapanyagokat, hiszen ezek díszesebbek. Kombinálja a mintát és annak színeit a párnák színeivel, ami tökéletes összhatású teret eredményez. Ha szeretné, mindkét dologhoz ugyanazt az anyagot is használja.
 
Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.