Tapéta

A tapéta az egyik legvékonyabb falburkolat, többféle dekorációs lehetőséget kínál, minden ízlés és pénztárca számára elérhető. Készülhet műanyag, nem szőtt, mosható, festhető, ökológiai vagy dizájnos kialakításban kapható sima, félsima, mintás kivitelben és akár nyomtatott fotóival is. Ez a burkolat a legegyszerűbb megoldás a falhibák elrejtésére. Óriási előnye, hogy gyorsan és egyszerűen felvihető, továbbá lenyűgöző minták és anyagok széles választékát kínálja.
Színválasztás: A színek mélysége, árnyalata egészen a papír szemcséjéig módosítja a térérzékelést, meghatározza a dekoratív hatást. A meleg színek, pl: a sárga vagy a narancssárga, az északi fekvésű szobákba hoznak fényt. Azokban, melyek természetes fényt kapnak, előnyben részesítheti az üdébb színeket, például a kéket, és árnyalatait, különösen az ánizszöldet, amely kombinálható taupe-val vagy csokoládéval.
Minták: válasszon kis mintákat, ha a szoba szerény méretű, és éppen ellenkezőleg, nagyokat, ha csökkenteni szeretné a teret. Ha a mennyezet alacsony, válasszon olyant, amelynek függőleges vonalai az ég felé emelkednek, és azt a benyomást keltik, mintha meghosszabbítanák a falakat.

tapéta

Típusai:

Igényes, minőségi termékek közül választhatnak vásárlóink. Alapanyaguk: vinyl, vlies, papír.
Gyártók: angol, német, olasz, belga, india cégek.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.