Nagyméretű szőnyeg

A nagyméretű szőnyegek kényelmet, meleget, otthonos hangulatot teremtenek, javítják a helyiség akusztikáját, hangulatossá teszik tereit. Ha e padlóburkolat elég nagy ahhoz, hogy elférjen rajta minden bútor, akkor lényegében keretként működik, és a szemet a szoba közepére irányítja, ahol minden tevékenység zajlik. Ha távol tartja a falaktól, megőrzi a térérzetet is.

Ugyanakkor szeretnénk megőrizni a tágasság és a könnyedség érzését? Ehhez ügyeljen arra, hogy a szőnyeg széle és a fal között körülbelül 40 cm látható burkolat maradjon.

Egyes irányzatok szerint középre kell helyeznie az ilyen nagy felületű szőnyeget, és még a távolságokat is meg kell mérnie, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően van elhelyezve. De valójában nincsenek szigorú szabályok. Függ a szoba méretétől és alakjától, a bútoraitól, a stílusától és a helyhasználat módjától.

Néha érdemes lehet ezeket a termékeket használni „zónák” létrehozásához egyetlen téren belül. Beszélgetési területet határozhat meg egy nagy, nyitott terű nappali egyik végén, például úgy, hogy egy L alakú kanapét helyez egy téglalap alakú padlóburkolatra. Az egész arról szól, hogy megtalálja a megfelelő egyensúlyt, és olyan tereket hozzon létre, amelyek megfelelnek Önnek és családjának.

nagyméretű szőnyeg minta
nagyméretű szőnyeg

Termékeink:

Standard nagyobb méreteink: 160x230, 200x290, 240x340 cm. Igény esetén gyártatunk 600x600 cm-es vagy ennél nagyobb méretűteket is.

scratched nagyméretű szőnyeg
SCRATCHED:


Texturált felületű padlóburkolat. A felszínén a számtalan lenyomat teljesen új típusú esztétikát alkot.
A „karcos” rétegek felfedik az alatta rejlő lenyűgöző kompozíciót: a finom hurokhalom és az ügyesen kivágott részek művészi keveréke modern hatást kelt.

beneath nagyméretű szónyegbeneath
diamond nagyméretű szőnyegdiamond
dissolve nagyméretű szónyegdissolve
splash nagyméretű szőnyegsplash
red-thread nagyméretű szőnyeg
red-thread
surface nagyméretű szőnyegsurface
jab anstoetz nagyméretű szőnyeg
JAB ANSTOETZ:

Nem szokványos, mégis elegáns kollekció. A kézzel készített, kifejező, antik cementcsempére emlékeztető dizájnnal lep meg, és teljesen új dimenziót kölcsönöz a tematikus ornamentikának. Különleges mélységét egy finom színkoncepciónak köszönheti, amely még kifejezőbbé teszi a finoman strukturált felületet.

muchroom nagyméretű szónyegmuchroom
secrets-storm nagyméretű szőnyegsecrets-storm
characters nagyméretű szónyegcharacters
characters-mesh nagyméretű szónyegcharacters-mesh
meadow nagymeretű szőnyegmeadow
florence nagyméretű szónyegflorence
Méret
Szabványos méretük 200 x 300 cm. Kiválóan alkalmasak nappaliba, 6-8 ülőhelyes étkezőbe, fő hálószobába. Ideális egy normál franciaágy alá is.
Az extra nagyok szabványos mérete 240 x 340 cm. Ezek nagyszerűek nagy nappaliba, 8-10 ülőhelyes étkezőbe, hálószobába és nagy szórakozóhelyiségekbe, vagy king illetve szuper king méretű ágy alá. Ne feledkezzünk meg a futószönyegekről sem, melyeket az ágy két oldala mellett helyezhet el.
Megóvhatják velük padlóját a karcolásoktól, megakadályozzák a felesleges porképződést.

 

Szín és minta

Kedvenc színe világosabb tónusainak használata  segít vizuálisan bővíteni a teret. Ezenkívül a világosabb színek több napfényt (mesterséges fényt) vernek vissza, így a megnövekedett fényerő hozzájárul a nyitottabb térérzethez.
Ha elnyeri a tetszését egy szőnyegminta, győződjön meg arról, hogy annak mérete illeszkedik a szoba méretéhez. Nagyobb mintát a nagyobb helyiségekhez; ez azonban nincs kőbe vésve. Egy kis szoba, ahol nincs sok bútor, nagyobb mintát is elbír, míg egy nagy, bútorokkal zsúfolt terület kisebb mintát igényelhet.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.