Mennyezeti karnis

A mennyezeti  karnis, ahogy a neve is mutatja, a plafonra vagy más vízszintes felületre történő felszerelés eszköze. Közvetlenül a fába csavarozható vagy speciális távtartókkall, például kapcsokkal, bilincsekkel, konzolokkal rögzíthető valamint gipszkartonba is, különleges tiplikkel. Miért van ennek jelentősége? A függönyök ily módon történő elhelyezése a belmagasság növekedésének illúzióját kelti.
Az esztétikai indokokon túl azonban számos más oka lehet döntésünknek. Egyes helyiségekben túl kevés vagy egyáltalán nincs szabad falfelület az ablak felett. Ez a helyzet gyakran előfordul panoráma ablakoknál.

A nehéz függönyök és függönyszövetek fizikailag hatékonyabban fixálható ezzel a megoldással, főleg ha napi szinten mozgatjuk őket. Ebben az esetben ajánljuk fém függönykarnis kollekciónk valamelyikét, melyet kifejezetten nagy terhelés elviselésére hoztak létre. Mozgatható távirányítóval, elektromosan, vagy kézi húzószerkezettel is. E függönytartók sokféle méretben, színben elérhető, dupla, tripla, szimpla kivitelben, hogy minden helyiségbe megtalálja az ideálisat!

mennyezeti függönykarnis
mennyezeti karnis

Termékek:


Szinterezett alumínium függönytartóink időtállóak, méretre gyárthatóak. Természetes hatást keresve, megoldható  fa függönyrúd burkolással.

 

mennyezeti függönykarnis referencia
Kastélyszálló folyosó:

Fontos szempont volt a fát, mint kiegészítőt bevinni ebben a természetközeli szállóba.
Falburkolatok anyaga egyezik a karnisok anyagával.
Fa rúdon lévő fa karikákra  van rögzítve a dekorsál, a függöny a káva süllyedésébe, hogy szabadon maradjon a párkány.

mennyezeti karnis dupla
Dupla soros, szatén színű:


Mennyezetre és oldalfalra is rögzíthető, kézi mozgatással vagy húzószerkezetes kivitelezéssel. 9 színben kapható: fehér, bronz, grafit, arany, ezüst, szatén, natúr tölgy, dió és mahagóni színben.
Minden  lakásba elhelyezhető. Arany színe tökéletesen passzítható az ART Deco stílusú lakásokba.

 

tripla mennyezeti karnis
Szimpla, dupla, tripla rendszer:

Stukkó mögé ajánlott, 6 méterig bármekkora méretben legyártható. Hajlított véggel ajánljuk, ahol radiátor van, így a sötétítő vagy függöny gyönyörűen követi az ívet, megakadályozza a ki-, és belátást.
Tépőzáras kivitelben  beburkolható drapériával, így nem zavaró, hogy nincs stukkó - karnistakaró.
Bástya ívben is hajlítható.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.