Len függöny

A len függöny anyag mindig is népszerű volt a lakberendezők között. Ez egyike azoknak a szöveteknek, amelyek úgy tűnik, soha nem mennek ki a divatból, valószínűleg sok egyedi előnye miatt.
Előnyei:
A kényelem és a luxus megidézésére szolgáló klasszikus szövet. Alkalmazható hálószobában, társalgóban vagy étkezőben. Éles, tiszta színei alkotják egyik fő vonzerejét. Sokkal fénnyel telibbnek tűnik a szoba, miközben továbbra is védi magánéletét.
Nagyon környezetbarát szövet, mely hosszú élettartamú.
Könnyű gondozni, és professzionálisan, szárazon tisztítható, vagy a saját gépében mosható. Különféle stílusú alapanyagok állnak rendelkezésre, attól függően, hogy milyen megjelenést keres otthonának, dekoratívabbat vagy funkcionálisabbat.
Szép fénye, hűvös tapintása, nagy szakítóereje, rugalmassága teszi közkedvelté.
Alapanyaga sokféle lehet, gyakran a lenvászon mellé szintetikus és celluloid  szálakat, pamutot kevernek, így csökkentve a gyűrődésre való hajlamosságát.

len függöny anyag
len függöny

Termékeink:

100 % lenvászon anyagaink magasabb árkategóriásak. Nagy választékban kapható fényesebb, gyűrt vagy mattabb kivitelezésben is, különböző mintákkal, gyönyörű darabok a természetes anyag miatt.

elegáns mintázatú len függöny
Elegáns mintázatú:


Természetes szálaiból adódóan, érezhető, látható a csomózás, vékonyabb, vastagabb szálak váltakozása. Kezelése odafigyelést igényel, 30-40o C fokon mosható, max. 400 fordulatú centrifugával. Hajlamos a gyűrődésre! Ezért fontos a jó minőség.
1 méteren belül hideg - meleg hatására 1-7 cm zsugorodás a megengedett. Több 100 egyszínű árnyalatban kapható

élénk narancs len függöny anyag
1.
fekete len függöny anyag
2.
púder színű len függöny anyag
3.
sárgás-zöld len függöny anyag
4.
terra len függöny anyag
5.
világos len függöny anyag
6.
természetes alapanyagú len függöny
Természetes alapanyagú:

Öko házhoz passzítható bútorszövet nagy választékban. Nagy kopásállósággal rendelkeznek, (Martindale teszt), minimum a 25000 ajánlott. Ma már egyre elterjedtebb a 100-150000 martindale is. Lakása minden textilje lehet természetes alapanyagú. Ablakfüggöny, sötétítő, bútorszövet, díszpárna, ágyterítő. Ezekhez párosítható egy természetes alapú szizál szőnyeg, melynek alapanyaga lehet szizál, nád, juta.

kék len függöny anyag
1.
mogyoró-barna len függöny anyag
2.
oliva len függöny anyag
3.
pink len függöny anyag
4.
sötét lila len függöny anyag
5.
világos lila len függöny anyag
6.
Vászon függönyök választása

A modernebb stílus okán válassza azokat, amelyek padlóig érnek.
Döntse el, hogy a helyiség meglévő színvilágához (például a falak, az ágy kárpitjához) szeretné-e a drapériát választani, vagy azt szeretné, hogy a függönyanyag színe diktálja a dekoráció többi részét.
Gondoljon arra, hogyan szeretné érezni magát az adott helyen - egy hálószoba nyugodt és fészekszerű lehet, míg egy nappali merészebb, mintás vászonokat alkalmazhat.
Ha a szoba természetes módon nagyon napos, védje az élénk színű szövetet külső árnyékolóval a napfény  elhalványító hatásától.Vegye figyelembe a szövet ideális súlyát: egy hálószobában érdemes vastagabb anyagot választani, ami elzárja a fényt, de egy nappaliban jobban megfelelhet a szellősebb,  légiesebb. amely sok fényt enged be.
Érdemes a karnist mennyezetre helyezni, 260-280 cm belmagasságnál ideálisabb, így nem nyomja össze a teret. Keskeny, kissebb méretű ablakaink nagyobbnak tűnhetnek, ha a karnis 30 - 30 cm túllógással készül és a mennyezettől a padlóig ér.
Kíméletes gépi mosással tisztíthatóak. A vásznak egy része szennytaszító bevonattal készül.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.