Rejtett karnis

A rejtett karnis olyan függöny rögzítési megoldás, amiben kizárólag a funkcionalitás kerül előtérbe, esztétikai szempontok nem érvényesülnek. Nem csak kiemeli a textíliák szépségét, hanem ki is tágítja a teret.

Ennek a megoldásnak fő előnye, hogy nem szabványos, szokatlan ablakformájú helyiségekben is használható. Ebben az esetben maga a kialakítás bármilyen jellemzőhöz igazítható, követheti az U-alakú, ívelt és félkör alakú vonalakat. Alacsony mennyezet esetén a takart függönykarnis az egyetlen lehetőség, amely tágasabbá és magasabb megjelenésűvé teheti a helyiséget. Jól illeszkedik minden belső térbe, praktikus és sokoldalú megoldás. Színe nem befolyásolja a szoba általános stílusát, hiszen fedésben van, ezért gyakran a szabványos fehéret választják.

A fő követelmény az alkatrészek egyenletes és csendes mozgása. Alkalmazása során elrejtheti a kábeleket, kombinálhatja kiegészítő világítással, így díszítve a mennyezetet.
 

rejtett függönykarnis
rejtett karnis

Termékek:

A rögzítőszerkezet számára kialakított árok esetén nem látszik a függönytartó. Így szimpla, dupla, tripla karnisrendszer is elhelyezhető, kézi, zsinóros, vagy motoros megoldással.

rejtett karnis referemcia
Referencia:

Polisztirol stukkó mögé szerelt kétsoros megoldás, zsinóros kivitelezéssel.
A kezelőszerkezet előnye, hogy nem kézzel húzogatjuk a függönyt, így nem látszik meg rajta a kezünk nyoma. Nem kell a 3 méteres távolságot minden nap többször megtenni, mert a húzószerkezet egyenletesen húzza össze és nyitja szét. Bárhol megállítható.

tépőzáras rejtett karnis
Tépőzáras:

Tépőzáras burkolatot, olyan lakásokba, villákba, szállodákba alkalmazzuk, ahol igény van különböző formájú drapériákra. Oldala is szépen burkolható, így nincs szükség stukkóra, karnistokra.
Tépőzár szúrós oldala a karnisra van rádolgozva, puha oldala a textilre varrva.

hajlított rejtett karnis
Hajlított:

Alumínium termékeink szinterezettek, így nagyon jól csúsznak, nem hangosak, nagyon  praktikusak, sok évig használhatók. Szimpla, dupla, tripla kivitelezéssel is gyártható.
L, S, U alakban is hajlítható. Radiátor előtt lévő hosszú függöny esetén oldalt szépen behajlítható, így a függöny vagy sötétítő megakadályozza a belátást, igényesen lezár oldalt.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.