Szőnyeg

A szőnyeg gyapjúból, rostból vagy természetes, szintetikus illetve kevert fonalból készült padlóburkolat. Általában téglalap alakú, de vannak négyzetes, kör vagy ovális alakúak is. Lehetnek sima, egyszínű vagy kidolgozott, színes kialakításúak. Olyan melegséget biztosítanak a tereknek, amit más dekorációs eszközökkel aligha lehet elérni. Védik a padlót, csillapítják az ütéseket, dörzsöléseket, karcolásokat, tompítják a zajokat.
E burkolat elválasztja a területeket és meghatározza a tereket. Irányítja a tekintetünket és irányt mutat. Ez nagy hatással van az érzékelt térre, sőt a helyiségek látszólagos méretére is.
A szőnyegek dekoratív tereinek elrendező hatása nagyban függ a színektől és a textúráktól, melyek  szabályozzák a színhőmérsékletet. A szövetszerkezet a dekoráció stílusának nagy részét meghatározza. Ezt kihasználva kis erőfeszítéssel nagy változtatásokat hajthatunk végre egy adott helyiségen belül. A textúra hatása nem csak esztétikai, hanem a levegő hőmérsékletre is hatással van (például a bolyhos felületű melegebb, mint egy sima vagy szintetikus). A méret ugyanolyan fontos, mint a szín és a stílus. Mielőtt egy konkrét megoldás mellett döntene, meg kell mérnie, mekkora helyet szeretne elfoglalni a szobában.

 

szőnyeg

Termékek:

Középszőnyegek: gyapjú, viszkóz, poliészter, polypropylene, bőr, báránybőr, bambusz, sisal , selyem
Kül- beltéri lábtörlők, konyhai, padlószőnyegek, futószőnyegek. Átlag méretei 80 x 150, 120 x 160, 170 x 230, 200 x 300 cm. Több termékünk méretre is rendelhető. Igényes elegáns mintával, különböző összetétel lehetőséggel.

nyomott mintás szőnyeg
mintás szőnyeg
 
futószőnyeg
modern szőnyeg
Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.