Spagetti függöny

A spagetti függöny vagy másnéven zsinórfüggöny több száz különálló "rojtból" áll, amelyeket felül pántokkal kötnek össze, hogy megtartsák alakjukat. A légies és rugalmas hatás a zsinórok finomságának köszönhető. Eredetileg motelekben és kaszinókban használták, hogy pihentető, olykor misztikus légkört teremtsenek. Mára felhesználásuk sokoldalúbbá vált, mint valaha. Nappali, étkező, nappali, hálószoba, fürdőszoba, konyha, iroda, dekoratív ajtó vagy ablaka számára, ugyan úgy tökéletes, mint színpadhoz, rendezvényhez, esküvőhöz, parti háttérdekorációhoz. (Modern díszítési mód.) Széles színválasztékban kaphatók, a standard árnyalatoktól a lenyűgöző, fényvisszaverő fémes variációkig.
Könnyen felszerelhető, bármilyen szabványos függönyrudat használjon a felrakáshoz.

A zsinórfüggönyök finoman elválasztják a tereket, ugyanakkor eleganciát kölcsönöznek a belső térnek. Átlátszóságuk pedig minden bizonnyal felkelti a közönség kíváncsiságát, hiszen finom bepillantást engednek a másik oldalra, anélkül, hogy mindent megmutatnának.

spagetti függöny anyag
spagetti függöny
Mérete, felrakása:
Kínálatunkban a minőségi rojtos ablakfüggönyeinket  méretre készíti a német
gyártó, 1 m szélestől - 6 m szélességig,
2,3  m magasságtól -  4 méter magasságig rendelhető.

Ceruzás, tépőzáras, zsebes illetve bármelyik ráncolóval elkészítjük.
Rúdkarnisra és sínes egyaránt rögzíthető.
Mosása:
A rojt függönyök szépen mutatnak, miután felszereltük őket, de ha tisztításról van szó, fontos, hogy megakadályozzuk a csomók kialakulását. Ehhez nagyon egyszerű technika áll rendelkezésünkre, ami gépi mosás esetén abból áll, hogy mosózsákba helyezzük, amit gondosan lezárunk. Különböző színű vagy sokszínű szálak esetén, fontolja meg, színfogókendő használatát. 30° C programot válasszon, kímélő, alacsony fordulatú centrifugálással. A tisztítás után azonnal visszateheti a függönyöket. Nagyon gyorsan megszáradnak.
Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.