Poszter tapéta

Poszter tapéta kollekciónkat azok figyelmébe ajánljuk, akik hisznek abban, hogy a legérdekesebb otthonok azok, amelyek kifejezik az emberek személyiségét, amelyek tükrözik érdeklődését, álmait és ötleteit. Mi pedig szívesen segítünk megtalálni a megfelelőt.

Mintás falfestmény az előszobába, texturált vlies a nappaliba, vagy színes motívum a gyerekszobába – a fotóminőségű falburkolatok minden szoba hangulatát megváltoztathatják.

A falak stílusossá tétele nem jelenti azt, hogy követnie kell a legújabb trendeket, vagy olyat kell választania, ami nem igazán tetszik. Ennek éppen az ellenkezője. A stílusos tapéták lehetővé teszik, hogy megtalálja saját személyes stílusát, és válassza ki az ízlésének megfelelőket.
 

Akár minimalistának, színesnek, masszívnak vagy rusztikusnak írja le stílusát, az adjon ihletet, varázsoljon játékosságot és minden helyiségben – gyerekszobában, nappaliban, folyosón és konyhában – keltsen kellemes érzetet.

 

poszter tapéta
poszter tapéta hálószobába

Termékeink:

Tekercs szélessége: 1.27 m, hossza: 3.0 m, fénystabilitása: jó, könnyen tisztítható.

pond marigold poszter tapéta
Hálószobai poszterek:

Minden termékünk egyedi és eredeti történetet rejt magában, amely összeköt bennünket földkerekségünk számos kultúrájának gazdag örökségével. Teszi mindezt a kidolgozott színkombinációk, innovatív szerkezetek és folyamatosan megújuló dizájnok segítségével. A privát és professzionális belsőépítészeti megoldások széles választékát kínáljuk, minden igényes projekthez személyre szabott inspirációt. Társ az eredetiség és az egyéniség keresésében.

masureel shady poszter tapéta hálószobábamasureel shady
voliere paloma poszter tapéta hálószobábavoliere paloma
pondink poszter  tapéta hálószobábapondink
castleview mist poszter tapéta hálószobábacastleview mist
khorma masureel poszter tapéta hálószobábakhorma masureel
masureel wander poszter tapéta hálószobábamasureel wander
vived floral poszter tapéta
Vived floral:

Képzelje el álmai lenyűgöző utazásait, egy élénkítő sétát a természetben, a színek fenséges fúzióját a geometriai mintákkal, egy bódító látogatást az Édenkertben, egy szafarit Afrikában, egy sétát Tokióban a cseresznyevirágzás időszakában, egy nosztalgikus hangulatot. Mindezt megtalálhatja termékpalettánkon!

masureel oasis poszter tapétamasureel oasis
lyric blue poszter tapéta
lyric blue
masureel floral poszter tapétamasureel floral
khorma elise poszter tapéta
khorma elise
masureel tribute poszter tapétamasureel tribute
tribute sierra poszter tapétatribute sierra
Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.