Lapfüggöny

A lapfüggöny (másnéven panelfüggöny vagy japán fal függöny) a modern és minimalista  belső terek tökéletes kiegészítője! (A keleti kultúrából származik, ahol fontos a minimál stílus és a  helykihasználtság).
Modern és letisztult stílus térhódítás miatt itthon is vonzóvá vált. Szimpatikussá teszi, hogy bőség azaz redőzés nélkül kell rá megvásárolni az anyagot. Így a mintás textil is érvényesül, vékonyabb, sűrűbb, egyszínű- mintás szövésű, vagy  dekoranyaggal kombinálva.
Ezt a díszítőelemet a szobákban és más helyiségekben terek elválasztására valamint ajtónyílásokba, falakra helyezve is használják.

A vékony, szinte áttetsző változatoktól a vastag, merész mintájúakig, kínálatunkban széles skáláját találja. Ideálisak az ablak többrétegű függönyözésére.
A szerkezetét 2-3-4-5 pályásra és méretre  gyártjuk 6 m-ig. Lényege, hogy egymás mögé sorolja be a lapokat.
Egyes lapok szélessége a szerkezet szélességétől függően változhat, külön kérésre egymástól eltérő méretek is kialakíthatóak. Kézi és zsinóros kivitelezésben rendelhető!

lapfüggöny anyag
lapfüggöny

Termékeink:

Jellegzetessége, hogy a textil feszített téglalapok formájában lóg le a karnisról, a  téglalap forma feszes maradjon, a panelek alját és tetejét is merevítéssel kell ellátni. A felső merevítést tépőzár adja,
feszített változatban ragasztjuk rá a panelra.

3 - 4 pályás lapfüggöny
3 - 4 pályás kivitelezés:

Sűrűbb szövésű, világos szürke és törtfehér árnyalatú anyagból készült. Karnis beburkolva egy feszített drapériával. Hozzá passzoló dekoranyagból, amelyből készülhet futó terítő és díszpárna is.
Voile, sable, organza, len, viszkóz anyagból is kivitelezhető, bármilyen mintázatú szövetből.
Fontos a mintaillesztés. (pl.ha az anyag keresztbe csíkos, akkor vízszintesen egy síkba kell legyenek a csíkok).

csíkos lapfüggöny anyag
1.
krém színű lapfüggöny anyag
2.
lila csíkos lapfüggöny anyag
3.
púder színű lapfüggöny anyag
4.
szürke színű lapfüggöny anyag
5.
züld színű lapfüggöny anyag
6.
5 pályás lapüggöny
5 pályás, drapéria nélkül:

Rolóval párosított panelek, 2 cm-es, fehér karnis  látható. Az 5 soros lapkarnis húzószerkezete a fal síkjára elhúzza a lapokat, így kényelmesen használható a teraszajtó.
A roló alja sötétebb textillel szegve, amely leengedett állapotában lesz domináns.
Nem keresztpálcás, hanem felhúzó zsinórral készített, így laza, lágy esésű formát érhetünk el.

kék lapfüggöny anyag
1.
krém lapfüggöny anyag
2.
lila lapfüggöny anyag
3.
piros lapfüggöny anyag
4.
sárga lapfüggöny anyag
5.
sötétszürke lapfüggöny anyag
6.
Térelválasztó:

A függönyfal régóta a helyiségek elválasztásának elengedhetetlen eleme. Ez a megoldás előnyös hálószobák, nappalik, társalgók elkülönítésére vagy öltöző kialakítására. Díszítőelemként használják, formája és különböző mintái kortárs dizájnt kínálnak a belső tereknek. Nagyon hasznos új terek kialakításához, miközben megőrzi szobája modern hangulatát.  Olyan textilből vagy dekoranyagból ajánlott, ami nem kényes szálú, nem bolyhosodik, nem tapad, mert balesetveszélyes is lehet, ha magunkra rántjuk a lapkarnist.

 

Karnis:
A lapkarnis 2 cm, fehér vagy alumínium színű, szerelhető mennyezetre, oldalfalra. Könnyebb ablakfüggönyökhöz, dekorokhoz ajánlott. Nem hajlítható. Egyedi méretre gyártjuk, 6 méteres hosszig. A készre szerelt szerkezet tartalmazza a rögzítéshez szükséges csavarokat és tipliket, valamint a textília felhelyezéséhez szükséges kellékeket is. Fontos figyelembe venni az ablak vagy ajtó szélességét, és úgy számolni rá a függönykarnis túl lógását, mivel 40 cm, 80 cm is rálóghat az ajtó nyitásra. Amilyen széles a panel, annyival érdemes nagyobb karnist gyártatni, hogy a fal felületen legyen a függöny szellőztetéskor.
Lépjen kapcsolatba velünk:
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 09 - 17 óra
Szombat: 09 - 13 óra

December 23-tól Január 3-ig
üzleteink zárva tartanak.